Gratis snabblån - Tävla och vinn ett snabblån som du får behålla - 2000 kr!

Vinn snabblån utan kostnad

Tävla och vinn ett belopp motsvarande snabblån 3000 kr.

Tävling - vinn ett snabblån hos Lånakuten

Tävling – vinn ett snabblån hos Lånakuten

Vinna ett snabblån? Javisst! Lånakuten har denna månad en tävling där du kan vinna ditt snabblån. Vinner du tävlingen så betalar vi ditt befintliga snabblån upp till 3000 kr. För att delta i tävlingen ska du svara rätt på frågan nedan och motivera varför du vill att Lånakuten ska betala just ditt snabblån.

Vinnaren ska ha ett befintligt obetalt snabblån den 30 oktober 2018. Det spelar ingen roll om det är ett lån utan UC, eller ”vanligt lån”Så funderar du på att ansöka om ett snabblån idag, ta chansen att slippa betala tillbaka det själv, genom att delta i vår tävling.

Tävligen pågår till 30/10 och vinnaren meddelas via mail.

Vinn ett snabblån – Tävlingsfråga

Ferratum, Monetti och Meddelandelån var bland de första snabblån som öppnade i Sverige för över 10 år sedan. Max lånebelopp var då 3000 kr hos samtliga långivare, men har med åren ökat och beloppen är idag desto större.

Vilket av dessa långivare lånar i dagsläget ut högst lånebelopp?

1 – FERRATUM

2 – MONETTI

3 – MEDDELANDELÅN

Maila oss HÄR ditt svar tillsammans med en motivering om varför vi ska betala just ditt snabblån.

OBS – Inga personuppgifter

Du behöver inte ange några personuppgifter, varken namn, personnummer, adress eller bankkonto, tillsammans med ditt svar, utan endast en mailadress där vi kan nå dig. Vinnaren kontaktas för personuppgifter, via mail efter tävlingens slut 30 oktober och får pengarna insatta på sitt konto via banköverföring eller swish samma dag.

Tävlingsvillkor för gratis snabblån

För att delta i tävlingen och ha chans att vinna ett gratis snabblån, så ska du vara minst 18 år, svensk medborgare med ett befintligt obetalt snabblån hos någon av Lånakutens listade långivare. (Ev vinstskatt betala av vinnaren). Vinnaren utses genom bäst motivering och/eller antalet delningar på Facebook.

Ytterligare vinstchans via Facebook

Du kan öka dina chanser ytterligare kan du skaffa extra boost till att vinna , genom att dela detta inlägg på Facebook HÄR

LYCKA TILL!