Lån utan inkomst - Låna pengar utan deklarerad inkomst

Lån utan inkomst

Du har en betalningsanmärkning och behöver lån utan deklarerad inkomst?

Låna utan inkomst? Nu ska vi reda ut vart du kan låna pengar med de allra sämsta förutsättningarna, om du kan låna utan inkomst.

Vi har enbart kollat upp lån utan UC i denna undersökning.

Långivare som godkänner snabblån med betalningsanmärkning (med inkomst)

Du har någon form av inkomst och är minst 20 år gammal. Inget skuldsaldo hos KF. Inga andra lån och få eller inga kreditförfrågningar de senaste 12 månaderna.

Ok, här har vi nu en hel del långivare som godkänner att låna pengar med betalningsanmärkning så då är det fritt fram att få ett lån? Lugn i stormen. Det är fortfarande några hinder i vägen. Har du en inkomst så är det fortfarande fritt fram att ansöka hos samtliga ovan. Hur gammal är du? Under 20 år? Då går några långivare bort. Kvar blir:

Långivare som godkänner  lån med betalningsanmärkning, ålder 18-20 år (med inkomst)

Du ser, nu blev det inte så många snabblån kvar. Lägg till att du har ingen eller liten deklarerad inkomst. Vart man ansöka om snabblån utan deklarerad inkomst då man dessutom har betalningsanmärkning och är under 20 år.

Långivare som godkänner lån utan inkomst, med betalningsanmärkning, ålder 18-20 år

Hos samtliga långivare ovan står att man för att ansöka om lånet ska ha en inkomst. Hur stor inkomst eller hur länge man haft den anges inte, men hos två snabblån, Viaconto och Vivus, krävs ingen registrerad inkomst alls. Hur ska man då kunna betala tillbaka lånet tänker du nu. Ja, får man inga pengar in så kan ju inga gå ut. Det är sant. Men Viacontos och Vivus lånevillkor är lite luddiga. Du kanske inte har deklarerad och registrerad inkomst från föregående år men har ett jobb eller annan typ av försörjning nu? Du får bevisa din inkomst genom att skicka in lönebesked eller annat. De ser till din framtida återbetalningsförmåga och inte till det som varit.

I svensk lag finns numera reglerat att långivaren måste göra en bedömning om att kunden har möjlighet att återbetala ett taget lån, annars får lånet ej beviljas. Saknar man helt inkomst så får man därför heller, med sunt förnuft tänkt, inget lån. Att du tänker låna av polarna för att betala tillbaka nästa månad, eller sälja bilen för att pynta återbetalningen går inte hem. Inte hos någon bank i hela världen.