Nya långivaren Tando Lån på Lånakuten » SNABBLÅN | LÅNA PENGAR UTAN UC | Ansök 500-150.000 kr

Nya långivaren Tando Lån på Lånakuten

Tando Lån är det senaste tillskottet på Lånakuten. Långivaren erbjuder borgenslån vilket innebär att du behöver en borgensman för att låna. Samtidigt blir det lättare för personer som annars inte beviljas lån att låna pengar. Läs vår recension om Tando Lån för att se om långivaren passar dig.

Vi på Lånakuten fortsätter att lägga till nya långivare i våra jämförelsetabeller. Näst på tur är den minst sagt annorlunda långivaren Tando Lån.

Det som sticker ut med Tando Lån är att man erbjuder så kallade borgenslån, vilket innebär att du behöver en borgensman för att överhuvudtaget kunna låna några pengar. Eftersom det krävs en borgensman för att få låna passar Tando Låns erbjudanden utmärkt för personer som annars har svårt att få lån.

Eftersom du lånar med en borgensman kan du beviljas lån även om du har en betalningsanmärkning, många krediter, eller till och med saknar anställning. Överlag ställs inte särskilt höga krav på dig som låntagare.

Högre ränta hos Tando Lån

Eftersom Tando Lån riktar sig mot personer som har svårt att beviljas lån är räntan högre än hos många konkurrenter. Däremot tillkommer inga övriga avgifter som gör totalkostnaden dyrare än så. Det är särskilt bra om du har lång återbetalningstid eftersom du inte behöver betala några aviavgifter.

Den effektiva räntan för lånen är 29 procent och lägger sig precis under gränsen för att klassas som en högkostnadskredit.

Info: En högkostnadskredit är ett lån där referensräntan plus den effektiva räntan överstiger 30 procentenheter.

Låna upp till 70 000 kronor i 5 år

Tando Lån erbjuder ett mindre privatlån från 10 000 – 70 000 kronor med en återbetalningstid från 1 år till 5 år. Eftersom även det högsta lånebeloppet är så pass lågt passar det utmärkt för att täcka upp mindre utgifter eller för att göra mindre renoveringar. Lånen är utan säkerhet så du bestämmer helt själv vad du vill använda pengarna till.