Ta lån för att betala snabblån

Julen har tömt bankkontot och du behöver nya snabblån

Stopp! Har du redan tagit snabblån under julen som du inte kan återbetala?

Ta inte fler små lån, utan se över din situation och betala snabblån med ett samlingslån.

Låna pengar jul

Låna pengar jul

För väldigt många är januari den jobbigaste månaden under hela året, ekonomisk sett. Pengarna och julbonusen gick åt till julklappar och julmat, räkningarna från december släpar efter och är fortfarande obetalda. Bankerna är stängda och skickar inte ut påminnelsebrev i vanlig ordning. Det är då lätt att blunda under julhelgen och tänka att det löser sig sen, men när vardagen är tillbaka slår det tillbaka som en käftsmäll och man står där med skägget i brevlådan.

Hur i helvete gör jag nu? För den som har använt smslån och lån utan UC tidigare är svaret oftast, ”Ta ett nytt snabblån”, men sakta i backarna. Är det så klokt? Snabblån är en tillfällig lösning, vilket det kanske var innan julafton, men lånen skulle återbetalas i januari och det kan du inte nu? Ta inte fler små lån om du redan har flera obetalda. Kolla först om det går att skjuta på betalningen hos dem du redan har lånat. Går det inte så kanske det är smartare att titta på ett samlingslån, alltså ett blancolån med lägre ränta.

Låna pengar till förfallna lån, hyror och obetalda räkningar

Med ett samlingslån finns möjlighet att betala av alla gamla undanskuffade fakturor, allt ifrån Elbolaget och Telia till barnomsorgen och hyran. Börja om året som en ny människa med en nystart!

Compricer är den klart bästa tjänsten just nu vid ansökan om ett samlingslån. Du fyller enkelt i en ansökan och den skickas till 12 banker, vilka återkommer med ett erbjudande om att låna pengar och till vilken ränta. Titta igenom vilket lån som verkar mest intressant och har lägst ränta. De banker som ger dig erbjudande har redan beviljat dig lån, så det är bara att tacka ja till valfritt lån och du har pengarna på kontot 1-2 dagar efter påskrift. Signera med E-legitimation och pengarna kommer extra snabbt.

Det finns flera liknande förmedlingstjänster för stora lån. Freedom Finance och Lendo fungerar på samma sätt som Compricer men med varierande banker. En ansökan till flera banker – endast 1 UC.

Lycka till med det nya året!

Mvh
Lånakuten