Snabblån bättre än avbetalning i julhandel

Snabblån bättre än avbetalning vid julhandel

Ta ett snabblån till 0% ränta och julhandla på Stadium

Kanske snabblån inte är så dumt ändå? Förra veckan skrev Aftonbladet om att Ikea mao Ikano har köpt in sig i Stadium och erbjuder kunder med medlemsskap att handla på avbetalning vid julhandel i butiken. Ränta? 10%.

Ränta - Lån utan ränta

Ränta – Lån utan ränta

Snabblån utan ränta

För den som fördömer snabblån och smslån kanske det är dags att tänka om och sätta sig in i situationen. Som vi har berättat om tidigare så finns det många snabblån som erbjuder räntefria lån. Ett räntefritt snabblån innebär att om man t.e.x lånar 6000 kr hos Ferratum och är en ny kund, inte har lånat hos långivaren tidigare så kostar det ingen avgift alls. Efter låneperiodens slut återbetalar man bara 6000 kr. Vad är haken? Ingen. Förutom att slippa räntan så tar dessa lån ingen UC.
Tips! LäsFördelar med lån utan UC

Räntefria snabblån utan förpliktelser

Den långivare som erbjuder räntefria lån kräver ingenting tillbaka, mer än att du återbetalar lånet. Självfallet vill långivaren att du ska fortsätta att låna hos dem fler gånger, men det finns ingenting som säger att du måste det.

Idag finns så många snabblån och krediter att välja på att det bara är dumt att inte prova på olika långivare. När man har testat de räntefria lån som erbjuds och man behöver låna igen, så väljer man därefter helt enkelt den långivaren man trivdes bäst med. En långivare kanske har lägre ränta, medan en annan kanske erbjuder förlängning av lånet, eller högre lånebelopp än de andra. Välj efter hjärta och behov.

Som Aftonbladet skrev så finns det många butiker som erbjuder dig att handla mot avbetalning, att köpa varorna nu och betala efter jul och så vidare. För det så kräver de flesta att man blir medlem. Ett snabblån kräver inget medlemsskap eller kort. Bara att klicka sig in, ansöka och låna.

Vilket tycker du är en bättre deal om julklappspengarna inte räcker till? Avbetalning eller räntefria snabblån?

P.s Det finns flera snabblån som håller öppet under julhelgen och även nyårsafton. D.s

GOD JUL
önskar
LÅNAKUTEN

Artiklar relaterade