Sänk amorteringen på dina snabblån

Sänk amorteringen på dina snabblån

Sänk amorteringen på dina snabblån

Baka ihop snabblån till ett billigare lån

Sänk amorteringen på dina snabblån idag! Det är lätt att lockas av tillgängligheten av snabblån. Har man väl provat på att låna pengar och sett hur snabbt och enkelt det är, kanske man inte kan motstå att göra det igen, innan man har återbetalat sina tidigare lån.

Hör du till dem som har tagit så många lån att du inte längre har koll så gäller det att så snart som möjligt ta tag i din ekonomi och ordna upp den innan du får betalningsanmärkningar. Har du en inkomst och ännu inte hamnat hos Kronofogden så finns det säkert många långivare som är villig att hjälpa dig. Bank Norwegian är en långivare som hjälper dig lösa dina snabblån genom att samla ihop dem till ett stort lån med lägre ränta.

Börja med att räkna ihop summan av obetalda snabblån inklusive förfallna räntor och kostnader. Vet du inte vad dagsbeloppet ligger på, så ring eller maila långivarna och fråga. Att sedan ansöka om ett samlingslån hos Bank Norwegian är inte svårt, det kan du göra direkt på hemsidan.

Samlingslån med betalningsanmärkning

Har du redan hunnit få betalningsanmärkning så blir det lite tuffare men inte omöjligt att låna pengar. Det finns några långivare som kan vara villig att hjälpa dig att reda ut ekonomin. Om du inte har en fastighet att belåna, eller någon borgensman så har Lendo lån till den med betalningsanmärkningar och du kan låna utan säkerhet ifall att din inkomst räcker till deras krav. Att låna pengar då man har betalningsanmärkningar ger oftast en högre låneränta och du kan inte låna lika stora belopp.

Ta tag i din ekonomi innan du gräver ner dig för långt. Ju tidigare desto bättre. Det är inte farligt att ringa och erkänna att man gjort fel, bara man är villig att göra något åt situationen så kommer långivarna gladeligen göra det de kan för att försöka hjälpa dig.