Samla dina snabblån hos Bynk - Låna pengar till att lösa snabblån

Ett nytt lån som samlar dina snabblån!

Bynk är en ny långivare som förenklar låneprocessen.

  • Du kan sköta allt via Bynk-appen
  • Kanske samla dina snabblån till ett samlingslån?
  • Möjlighet till att ta 4 betalfria månader
  • Du kan skjut upp betalningen under svåra månader
  • Välj att ändra månadskostnad när du vill under lånetiden
Bynk är som ett lån borde vara

Bynk är som ett lån borde vara

När du ansöker om att låna pengar hos Bynk så kan du välja att lösa snabblån eller använda pengarna till vad du vill. Ingen säkerhet krävs för Bynk-lånet, men har du låg inkomst eller många kreditförfrågningar kan det vara en fördel att ha en medsökande.

Om Bynk trots allt inte godkänner din låneansökan, så bör du inte kasta dig på en ny ansökan hos nästa bank. Har du svårt att hitta en långivare som vill ge dig ett lån, så kanske du istället borde prova en låneförmedlare.  Concector och Lendo är exempel på låneförmedlare som kan vara ett bättre alternativ.

Det är inte självklart att man ska ha rätt till att låna pengar, oavsett hos vilken bank man väljer att ansöka lånet. Det spelar heller ingen roll vilken bakgrundshistorik hen har. Det slutgiltiga beslutet ligger på långivaren att bestämma, ifall att du ska få ett lån eller inte.

Personlig bankman och ”känningar” hos banken är inte fel vid låneansökan

Hjälper det att känna någon i banken, kanske du tänker nu? Som i alla branscher, företag och institutioner, så är det ju aldrig någon nackdel ifall att man känner någon inom företaget. Banker är inget undantag.

En bankman som känner dig kanske kan bortse från dina gamla förseelser, om denne vet att du är en person att lita på. Dock har det blivit svårare att upprätta avtal med banken idag, enbart baserat på egna meriter.

EU ställer krav och regler vad gäller penningatvätt. Alla banker måste numera se till att ha en god kundkännedom med sina kunder. Därav kan inte enbart ditt goda rykte spela in.