Nytt snabblån som inte tar UC - Primal Capital. Lån utan UC

Nytt snabblån som inte tar UC. Låna pengar med betalningsanmärkning!

Äntligen ett nytt snabblån som uppfyller de kriterier som många efterfrågat. Primal Capital tar inte UC och du kan få låna pengar om du har betalningsanmärkningar som är äldre än 6 månader.

Låter det intressant? Vi hoppas att du inte redan har jättemånga obetalda lån och detta blir ytterligare ett lån att belasta ekonomin med. Att du har många kreditförfrågningar sedan tidigare, eller vill spara in på kreditupplysningar från UC för att kunna ansöka om lånelöfte inom en överskådlig tid, det kan vi köpa. Om du dessutom har betalningsanmärkning som är några månader på nacken (minst 6 månader) är också acceptabelt. Men om du vill låna pengar för att betala tillbaka andra förfallna lån, tycker vi att du ska sluta läsa här nu och istället kontakta en ekonomisk rådgivare.

Snabblån utan UC – ännu ett. Varför Primal Capital?

Det finns redan en uppsjö av snabblån, så varför ska vi välja Primal Capital? Vi tittar lite på räntan, effektiv ränta 30,6% låter kanske högt i jämförelse med vanliga banklån, men tittar vi på de snabblån som jämförs här hos Lånakuten så ligger Primal Capital långt ifrån högst. Många snabblån är mycket dyrare.

Att man kan låna pengar hos Primal Capital utan UC gillar vi. Inte av den anledningen att vi inte gillar kreditupplysningar, utan för att vi inte gillar UC:s kreditbedömning vad gäller kreditförfrågningar. Kreditupplysning måste man alltid ta och det gör såklart även denna långivare. Om än på ett annat sätt.

Tillgängligheten är också bra. Ansökan går att göra dygnet runt på hemsidan. Negativt är dock handläggningstiden och utbetalningstiden som tar mellan 1-3 dygn. Detta då Primal Capital måste få ett godkännande av Bankgirocentralen innan allt är klart.

Men i det stora hela – GODKÄNT lån. Varsågod att bilda din egen uppfattning och hör gärna av dig till oss med vad du tyckte om lånet.

/Lånakuten