Många låneansökningar till populära lånet Snabbfinans

Populära snabblån

Många låneansökningar till populära snabblån

Det börjar närma sig jul, vilket betyder att utlåningen hos bankerna redan ökat. Man kanske vill göra bort julklappsinköpen redan nu och inte vänta tills julbonusen kommer och då kan ett kortsiktigt lån som återbetalas med jullönen närmare jul vara ett alternativ. Vi har sammanställt en ny lista på Lånakutens mest populära snabblån under året vilket visar att Snabbfinans och Ferratum Bank kraftigt ökat i populäritet!

snabbfinans Populära snabblån hos LånakutenKlicklån, Cash2you och Leasy är ständigt återkommande som favoriter i våra listor men får nu akta sig för Snabbfinans och Ferratum. Vad är då skillnaden, fördelar och nackdelar mellan dessa långivare? Den första skillnaden är att Ferratum Bank och Snabbfinans lån har kortare återbetalningstider, vilket är uppskattat om man inte vill dras med sitt lån under en lång tid. Man lånar till det man behöver köpa för dagen och betalar tillbaka med lönen inom de närmsta månaderna. Hos Klicklån, Cash2you och Leasy kan lånet läggas upp på flera år. Detta innebär självfallet en lägre månadsinbetalning, men i slutändan en högre lånekostnad och ett last under många år.

Två andra viktiga differenser är att två av långivarna godkänner lån med betalningsanmärkning och två av nedan snabbblån tar inte UC.

Som du ser nedan så har samtliga av dessa populära snabblån en hög åldergräns, vilket får ses som positivt att ungdomarna mellan 18-20 år inte är så aktiva som lånesökande.

SnabblånLEASY
Cash2youKlicklånFERRATUMSnabbfinans
Lånebelopp5000-50 000 kr3000-25 000 kr5000-40 000 kr1000-15 000 kr1000-15 000 kr
Återbetalningstid72 mån60 mån72 mån3 mån6 mån
Åldersgräns21 år20 år21 år21 år20 år
Utbetalning Direkt1-2 dagarDirektDirektDirekt
Lån utan UCXX
Lån med betalningsanmärkningXX
Info & AnsökanTill långivarenTill långivarenTill långivarenTill långivarenTill långivaren