Moank lån 25 000- 600 000 kr! Låna med 2 st betalningsanmärkningar.

Moank

Privatlån för dig som vill låna pengar med betalningsanmärkning

Moank är ett nytt lån med en ny typ av kreditvillkor. Om du lånar pengar och sköter dina återbetalningar hos såväl Moank som hos andra långivare, så stärks din kreditprofil.

ANSÖKAN

Prisexempel: Låna 100 000 kronor i 10 år. Totalt belopp att återbetala 136 790 kr. Kreditkostnad 1 140 kr/mån. Nom. ränta 6,5% Effektiv ränta 6,79%.

(Du kan låna med max 2 st betalningsanmärkningar)

Med en bättre kreditprofil så erbjuder Moank dig lägre ränta på ditt privatlån. Räntespannet är på 3,9-14,95%. Dessutom kan du då även förlänga din återbetalningstid. Moanks hemsida är lätt att navigera sig igenom. Du stöter på låneansökan direkt och vid val av återbetalningstid och lånebelopp så framgår belopp att återbetala direkt på skärmen. Inga oklarheter.

Lånebeloppet är hyfsat, 25 000- 600 000 kr och återbetalningstid upp till 15 år tackar vi för. För att få ansöka om privatlån hos Moank ska du ha fyllt 20 år och det är okej att låna pengar med betalningsanmärkningar.

Lånakuten ger långivaren Moank betyget: VG – Väl Godkänt

Passar inte Moanks lån dig? Söker du ett annat lån för dig med betalningsanmärkningar?  Då kan du istället kolla på t.e.x Ferratum

Tänk på att det inte är säkert att du blir beviljad ett lån trots att du har betalningsanmärkningar och långivaren tillåter det. Ett lån beviljas på många grunder och preferenser. Du ska även ha rätt ålder, inkomst och bosättning för att uppfylla de kriterier långivaren satt upp. Försök att inte dra på dig fler lån om du redan har betalningsanmärkning och obetalda lån, utan att istället i första hand reda upp din ekonomi på annat sätt.

Ett lån är en tillfällig lösning och ska alltid återbetalas. Om du saknar inkomst och utmätningsbara tillgångar idag så kommer du säkert at ha en inkomst i framtiden och en skuld försvinner aldrig förrän den är återbetald.

Moank lån

8.2

Ansökan

8.0/10

Svarstid ansökan

8.0/10

Signering

10.0/10

Pengar på kontot

7.5/10

Support

7.5/10

Lån +

  • Anmärkningar ok