Lånakuten & snabblån

Lånakuten & snabblån

Lånakuten & snabblån? Lånakuten har varit med så länge i snabblånesvängen nu att vi kan lånet utan och innan. Allt började då de första smslånen kom i årsskiftet 2006-2007. I takt med att allt fler smslån ploppade upp tyckte vi att det var väldigt besvärligt att hitta ett nytt lån. Då man letade smslån på Google var sökresultatet inte alltid självklart. Lånet hade olika benämningar såsom mobillån (som det först hette), sms-lån, snabblån, smslån, mikrolån, mm. För att hitta ett nytt lån krävdes ibland flera timmars sökande på rätt sökord, för att slutligen hitta ett nytt snabblån på Google sidan 6 eller liknande.

LÅNAKUTEN-JÄMFÖR-ALLA-SNABBLÅN Lånakuten kom till världen

Året var 2007. Vi hörde att folk tröttnade på letandet och knåpade ihop Lånakuten, vilket inte var i ett kommersiellt syfte, utan ett ”hemmabygge” till polarna. Det fanns på den tiden inte ens något som hette *affiliate* för snabblån. Året var 2007 och vederbörande hade aldrig gjort en hemsida förut. Knåpa html var ett okänt ämne men spännande och mycket lärorikt. I brist på sysslor under sömnlösa nätter under en 9 månader lång graviditet växte en hemsida fram. Resultatet blev inte snyggt men fyllde sitt syfte och alla smslån var slutligen samlade på samma plats. I takt med att nya smslån kom så fylldes listan med nya lån. Ganska snart toppade Lånakuten sökord inom lån på Google. Smslångivarna som inte listats hörde av sig och ville finnas med bland de andra på Lånakuten. Vi har idag ett nära samarbete med de flesta långivare på svenska marknaden.

Året är nu 2014 och iden, sajten och Lånakuten har kopierats hundratals gånger. Det finns nu så många jämförelsesajter för snabblån så att det är krångligare än någonsin att verkligen hitta ett nytt lån. Först ska man klicka sig in och ut på jämförelsesajterna för att se vilka långivare som listas. Gemensam nämnare för de flesta av dessa jämförelsesajter är att utbudet är densamma. Samma långivare på alla sajter. Hos Lånakuten hittar du inte ett urval. Hos Lånakuten hittar du ALLA lån.