Låna pengar smartare med Unikredit- EN ansökan till 20 snabblån!

När man ska låna pengar vill man att ska det ska vara enkelt och gå snabbt.

Ett snabblån ska inte bara utbetalas snabbt, det ska även gå snabbt att skicka in ansökan och få besked. Det har Unikredit tagit fasta på. Unikredit är en ny tjänst för dig som vill låna pengar med mindre belopp. Hör du till dem som skickar in ansökning på ansökning till olika snabblån med varierande besked? Resultatet är att det haglar in kreditupplysningskopior från UC och Bisnode. Nu är det slut på det! unikredit snabblån förmedlare

En ansökan till Unikredit ger dig besked från 20 snabblån

Du har säkert hört talas om Lendo? En tjänst för dig som vill låna pengar och få erbjudanden från flera banker med minsta möjliga administration. Dessutom tas det enbart 1 UC trots att flertalet banker får din ansökan på sitt bord. När du fyller i en ansökan om att låna pengar hos Unikredit så fungerar det på precis samma sätt, med skillnaden att din ansökan går till långivare för snabblån och inte stora privatlån. Unikredit samarbetar med de 20 största långivare för snabblån som finns på svenska marknaden. När du ansöker tas aldrig mer än 1 UC.

Snabbt besked – beviljat snabblån kan godkännas inom 15 sekunder

Det går inte enbart snabbt att göra en låneansökan till dessa 20 snabblån. Du får dessutom besked redan inom 15 sekunder! Om en långivare väljer att bevilja dig lån så kan du godkänna det direkt och få pengarna utbetalda till ditt konto. Eller så väntar du tills alla långivare lämnat besked och väljer det snabbån som ger dig bästa räntan.

Även om det är första gången som du tänker låna pengar eller har gjort det tidigare, så rekommenderar vi att du testar Unikredit. Det är helt kostnadsfritt att ansöka och du förbinder dig inte till att godta något erbjudande om du inte vill.