Peer-to-Peer. Snabblån mellan privatpersoner till varierande villkor

Peer-to-peer. Låna pengar av privatpersoner från 0%.

Lån av privatpersoner från 8% ränta

Det finns så kallade Peer-to-Peer-lån (P2P) där vi kan låna ut pengar till varandra. Privatpersoner med pengar över kan erbjuda dem till utlåning mot en avkastning upp emot 8% hos t.e.x Loanstep. Du som vill låna pengar kan komma undan med en lånekostnad på 0 kr om du betalar tillbaka lånet inom 14 dagar.

LOANSTEP 5000-50.000 kr
Ränta från 0%

  • Betalningsanmärkningar OK
  • Utbetalning samma dag.
KREDITBÖRSEN 30.000-250.000 kr
Ränta från 8%

  • Utbetalning samma dag
LENDIFY 5000.350.000 kr
Ränta från 2,95%

  • Godkänner inte betalningsanmärkningar
  • Utbetalning inom 24 timmar.

KÄNNER DU TILL
FLER P2P-LÅN?

Vem kan ansöka och låna pengar via Peer-to-Peer?

Hit vänder sig både den som vill låna ut pengar och den som vill låna pengar. Lån på mindre belopp, likvärdigt ett snabblån som återbetalas inom kort tid, går att låna utan ränta och kostnader. Som utlånare anger man vilka kriterier man har på den lånsökande.

När man ansöker om ett lån så tas en kreditupplysning för att kunna matcha vilken av de privata långivarna som passar just dig. All hantering sker av en förmedlare. I dagsläget finns 3 st förmedlare av P2P-lån i Sverige. Såväl utlånare som låntagare är anonyma för varandra då all administration sköts av förmedlaren.

Det går att låna via peer-to-peer med betalningsanmärkningar

Har du betalningsanmärkningar så är det i dagsläget bara Loanstep som kan godkänna lån. Loanstep är dessutom den enda förmedlaren av Peer-to-peer-lån som betalar ut lånet samma dag. Lånebelopp upp till 50.000 kr.

Vill du låna pengar till större belopp så kan du vända dig till Lendify för lån utan säkerhet ända upp till 350.000 kr. Även en låneutbetalning via Lendify går hyfsat snabbt. Ansöker du om lån och signerar avtalet med E-legitimation (Bank ID) så får du pengarna insatta på ditt bankkonto inom 24 timmar.