Goodcash godkänner snabblån med 9 betalningsanmärkningar

Goodcash godkänner lån med 9 betalningsanmärkningar


Goodcash
godkänner lån med 9 st. betalningsanmärkningar och vältrar marknaden. Lånebelopp upp till 30.000 kr finns att tillgå. För den som inte har dragit på sig betalningsanmärkningar, kan detta verka absurt, Ska man ska kunna låna pengar och försätta sig i en ännu värre sits. Men för många som har anmärkningar välkomnas Goodcash med glädje, då detta lån kan vara utvägen till skuldfrihet. Goodcash snabblån

Att man besitter betalningsanmärkningar behöver inte betyda att man har en dålig ekonomi just idag. Det kan vara en gammal last som ligger kvar sedan tidigare.

En anmärkning ligger kvar på kreditupplysningen i 3 år. Missade man att betala en räkning år 2012 kanske den fortfarande har några månader kvar. För den skull kan ekonomin har förbättrats men en oförutsedd utgift uppkommit.

Kanske arbetsgivaren kan ha gått i konkurs och lönen har fryst inne, bilen kan ha gått sönder och behöver lagas på en bilverkstad. Eller kanske drömhuset är till salu och det fattas lite pengar till handpenningen.

Anledningen till att man behöver ansöka om lån med betalningsanmärkning kan vara många. Vi ska inte döma varje person som vill låna pengar, utan bara ge ett vänligt tips om att verkligen fundera en gång extra. Har man har råd att återbetala ett snabblån? Och detta gäller för alla, oavsett bakgrund och ekonomi.

Goodcash är en bifirma till Prioritet finans. Den effektiva räntan ligger på 29% och det går som vanligt snabbast och smidigast att om man signerar sin låneansökan med E-legitimation istället för att köra papperssvängen.

Det bästa av allt, är att det går att välja en betalningsfri månad en gång per år om lönen behövs på annat håll, plus att Goodcash lån går att utöka upp till 30.000 kr, efter tid då man har avbetalat på sin skuld.

Gillar du inte snabblån? Läs mer om varför vi lånar snabblån och smslån

/Lånakuten