Lån trots 9 betalningsanmärkningar (!) Nytt snabblån!

Goodcash godkänner lån med 9 betalningsanmärkningar


Goodcash
godkänner lån med 9 betalningsanmärkningar och vältrar marknaden. Lånebelopp upp till 30.000 kr finns att tillgå. För den som inte har dragit på sig betalningsanmärkningar kan detta verka absurt, att man ska kunna låna pengar och försätta sig i en ännu värre sits. Men för många som har anmärkningar välkomnas Goodcash med glädje, då detta lån kan vara utvägen till skuldfrihet. Goodcash snabblån

Att man besitter betalningsanmärkningar behöver inte betyda att man har en dålig ekonomi. En anmärkning ligger kvar på kreditupplysningen i 3 år. Missade man att betala en räkning år 2012 kanske den fortfarande har några månader kvar, men för den skull kan ekonomin har förbättrats men en oförutsedd utgift uppkommit. Kanske arbetsgivaren kan ha gått i konkurs och lönen har fryst inne, bilen kan ha gått sönder och behöver lagas på verkstad. Eller kanske drömhuset är till salu och det fattas pengar till handpenningen.

Anledningen till att man behöver ansöka lån med betalningsanmärkning kan vara många. Vi ska inte döma, bara ge ett vänligt tips om att verkligen fundera en gång extra om man har råd att återbetala ett snabblån. Och detta gäller för alla, oavsett bakgrund och ekonomi.

Goodcash är en bifirma till Prioritet finans. Den effektiva räntan ligger på 29% och det går som vanligt snabbast och smidigast att om man signerar sin låneansökan med E-legitimation istället för att köra papperssvängen.

Det bästa av allt, är att det går att välja en betalningsfri månad en gång per år om lönen behövs på annat håll, plus att Goodcash lån går att utöka upp till 30.000 kr, efter tid då man har avbetalat på sin skuld.

Gillar du inte snabblån? Läs mer om varför vi lånar snabblån och smslån

/Lånakuten