KREDITKORT Mastercard & Visa Kreditgräns 200.000 kr

Kreditkort

Mastercard & Visa
Kreditgräns 200.000 kr

Kreditkort är ett alternativ till att låna pengar och till snabblån. Istället för att binda upp sig på lång avbetalningstid så kan du med ett kort välja hur mycket av krediten du vill utnyttja och avbetala i din egen takt.

Kreditkort

Kreditgräns

Räntefritt

Årsränta

Betyg

Årsavgift

Omdömen

BANK NORWEGIAN
Mastercard
Bank Norwegian kreditkort
100.000 kr 45 dagar 18,37%  8,7 0 kr Billigare än 40%
av övriga kort
Norwegiankort
Recension
RE:MEMBER
Mastercard
Remember Flex kreditkort
50.000 kr 8 veckor Individuell  8,2 0 kr Billigare än 100%
av övriga kort.
Remember
Recension
MARGINALEN
VISA
Marginalen kreditkort
200.000 kr 54 dagar 16,90%  8,5 195 kr Billigare än 50%
av övriga kort
Marginalen
Recension
ICA
VISA
Ica bank kreditkort - VISA
100.000 kr 60 dagar 12,70%  9,3 324 kr Billigare än 83%
av övriga kort
Icakort
Recension

Många Mastercard och VISA erbjuder räntefri kredit upp till 60 dagar, därefter kan du avbetala eller betala hela skulden. Här kan du jämföra kreditkort med kreditgräns upp till 200.000 kr.

Kreditkort alternativ  istället för snabblån

Om kreditkort är ett bättre alternativ än lån utan uc och snabblån går att diskutera, då räntor och kostnader för Mastercard och VISA lätt kan skjuta i höjden, helst om man väljer att avbetala skulden under en längre tid. Till korträntan tillkommer många gånger även uppläggningsavgifter och aviavgifter, vilka smslån och snabblån inte använder sig av. Vad är då bra med ett kort?

För det första så har man krediten tillgänglig i fickan då man behöver den. Det är bara att plocka upp kortet och handla inom ramarna för sin kredit. Kostnad och ränta börjar ticka först när kortet är draget och köpet bekräftats. För det andra så slipper man besväret med att logga in och ansöka om lån stup i kvarten då det blir ont om cash. Men att säga att kreditkort är bättre än snabblån, njaaa, same-same säger vi.

Här testar, betygsätter och jämför Lånakuten Mastercard och VISAkort från den svenska marknaden. Behöver du tillgång till större belopp kan du kika på det kan vara ett bättre alternativ att istället låna pengar.

Relaterat