GF Money » SNABBLÅN | LÅNA PENGAR UTAN UC | Ansök 500-150.000 kr

GF Money

Låna 1 000 – 30 000 kr

Låneexempel: 10 000 kr i 12 månader. Nominell ränta. 39,8% Effektiv ränta 70,47%. Månadskostnad blir då 1 069 kr/mån. Totalt belopp att betala blir 13 104 kr.

Ansök

När du besöker GF Moneys hemsida möts du av ansökan direkt på startsidan. Att ansöka om ett lån är mycket enkelt med tydliga instruktioner gällande vilken information som efterfrågas. Hela processen tar inte mer än ett par minuter och inom kort får du svar på din låneansökan. I samband med att du skickar in din ansökan tar GF Money även en kreditupplysning på dig via Creditsafe. Att man inte använder UC i sin upplysning gör det lättare för ännu fler personer att beviljas ett lån samtidigt som du inte behöver oroa dig för att din kreditvärdighet ska påverkas negativt.

Grundkrav

  • Vara mellan 18-72 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Fast månadsinkomst

GF Moneys kostnader

När du ansöker om ett lån hos GF Money får du räkna med att det tillkommer en del kostnader. Förutom den höga räntan på nästan 40 procent tillkommer både startavgift och aviavgifter. Skulle du välja att göra uttag får du även betala en uttagsavgift. I jämförelse med andra konkurrenter tillkommer en hel del övriga kostnader som gör lånet lite dyrare än vad det egentligen behöver vara.

Det som dock är positivt är att du bara betalar för den delen av krediten du väljer att använda. På så vis behöver du aldrig betala för mer pengar än du faktiskt använder. Även om du har en stor kredit betalar du bara för den delen du nyttjar.

Om GF Money

Ränta: 39,8%

Startavgift: 280 kr

Aviavgift: 45 kr

Lägsta lånebelopp: 1 000 kr

Högsta lånebelopp: 30 000 kr

Min-/Max låneperiod: Flexibel

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Ja (Nordea, SEB, Swedbank, Danske Bank, Handelsbanken)

Betalningsanm. ok: Nej

Utan UC: Ja (Creditsafe)

BankID / Instantor: Ja

GF Moneys utbetalningstider

Om du vill teckna en kontokredit och använda den som en extra buffert vid oförutsedda händelser är GF Money rätt val för dig. Man kan nämligen locka med direktutbetalning till alla svenska storbanker. Du behöver därmed aldrig vänta mer än några minuter innan du kan använda din kredit, den finns alltid nära till hands. Det blir inte bättre än så.

GF Moneys kundtjänst

Skulle du vilja kontakta GF Moneys kundtjänst går det bra att göra under såväl vardagar som helger. Kundtjänsten håller öppet veckans alla dagar och man har många kontaktvägar att välja mellan. Det går bra att ringa, mejla och chatta. Det är bara välja det som passar dig.

För mer generella frågor kan vi rekommendera dig att titta på GF Moneys frågor och svar-sida. Där behandlas alla vanliga frågor du som kund kan tänkas ha.

Kundtjänst

Tel 08-50 23 7000

Mån-Fre 08:00-18:00

Lör-Sön 10:00-14:00

info@gfmoney.se

Adress

GF Money

Östra Ågatan 31

751 43 Uppsala

Org nr: 556876-2578

Omdöme om GF Money

GF Money erbjuder ett mycket bra lån på många sätt och man är en aktör som verkligen sätter kunden i fokus. Det är enkelt att ansöka om ett lån och du får svar snabbt. Att man dessutom kan erbjuda direktutbetalning gör att lånet passar utmärkt som en extra buffert. Den väl tilltagna kundtjänsten gör det även enkelt att få svar på sina eventuella frågor och funderingar.

Ytterligare en sak som är bra med GF Money är att man inte använder UC i sin kreditprövning. På så vis behöver du aldrig oroa dig över att din kreditvärdighet ska påverkas negativt av din låneansökan.

I det stora hela är GF Money en bra aktör på den svenska lånemarknaden. Men det finns även ett fåtal negativa saker som kan vara bra att känna till. Det handlar framför allt om kostnaderna för krediten. Utöver en hög ränta som nästan ligger på 40 procent tillkommer väldigt många andra avgifter som gör totalkostnaden ännu högre. Om du betalar av ditt lån under en längre tid riskerar den totala kostnaden att verkligen sticka i väg. Se till att planera din återbetalning och räkna på hur dyrt ditt lån blir. Om kostnaden ser ut att bli väldigt hög kan det vara värt att vända sig till en långivare som inte tar ut lika många övriga avgifter i stället.

Vanliga frågor om GF Money

Kan jag höja min kreditgräns?

Ja, det finns möjlighet att höja kreditgränsen. Om du loggar in på Mina sidor kan du se om du kan höja din kreditgräns eller inte.

Kan jag ringa in för att teckna ett lån?

Ja, om du inte vill teckna ditt lån direkt via hemsidan går det bra att ringa in till kuntjänsten för att göra det. Oavsett hur du väljer att skicka in din ansökan får du ett snabbt förhandsbesked.

Hur fungerar GF Moneys flexibla kredit?

GF Moneys kredit fungerar precis som ett kreditkort, fast utan själva kortet. Du beviljas en kredit som du sedan gör dina uttag ifrån. Du betalar bara för den del av krediten du väljer att utnyttja. På så vis kommer du aldrig behöva betala för mer pengar än vad du faktiskt använder.

Räkneexempel lån:

Låna 15 000 kr på 1 år med räntan 39,8% och effektiv ränta på 58,51%. Månadskostnad blir då 1 786 kr/mån. Totalt belopp att betala 21 430 kr.

0.00
9.7

Ansökan

10.0/10

Svarstid ansökan

9.0/10

Signering

10.0/10

Pengar på kontot

10.0/10

Support

9.5/10

Lån +

  • Direktutbetalning
  • Bra kundtjänst

Lån -

  • Tillkommer många övriga kostnader