Info om nya snabblån direkt från Lånakuten - Missa inga nya lån!

Info om nya snabblån direkt

lånakuten snabblån

Lånakuten snabblån

Lånakuten har nu lagt till möjligheten att följa oss på sociala medier.

Genom att följa Lånakuten missar du aldrig information om när nya snabblån testas och läggs upp. Du får på så vis också möjlighet att kommunicera med oss på ett snabbare och smidigare sätt.

Lånakuten testar och jämför inte bara snabblån, utan även vanliga privatlån och kreditkort. Vi började betygsätta och lägga upp lån för ganska exakt 10 år sedan, då det allra första smslånet kom till Sverige. Anledningen var att det för 10 år sedan kom så många oärliga långivare för smslån och snabblån på marknaden så vi ville filtrera ut vilka som var ärliga och fungerade. Därför började vi testa snabblån!

Flest besökare söker lån utan UC

De flesta besökare som kommer till oss är den som letar efter lån utan uc, där långivaren använder ett annat kreditupplysnings-system än UC. såsom t.e.x Bisnode eller Creditsafe. Många söker också efter lån med betalningsanmärkning. Oavsett vilken typ av lån du letar efter, så ta dig tid att titta igenom vilka alternativ som finns. Ta dig tid att jämför och fråga gärna runt för att få mer kött på benen. Kanske någon vän, eller någon du känner tips på bra lån? En del långivare erbjuder faktiskt till och med lån utan ränta, visste du om det(?!)