Everydayplus 25.000 kr - snabblån att utnyttja när du vill

Everydayplus

Låneexempel: 3 000 kr i 1 år. Nom. ränta 39%. Eff. ränta 150,62%. Kostnad 345 kr/mån. Totalt 4 534 kr.

Ansök

Precis som hos de flesta långivarna på den svenska lånemarknaden är det mycket lätt att ansöka om ett lån hos Everydayplus. Du möts av låneansökans första steg direkt på startsidan. Där fyller du i önskat lånebelopp innan du klickar vidare och fyller i personlig information om dig själv. Hela processen tar inte mer än ett par minuter och du får svar på din ansökan direkt på skärmen.

När du skickar in din ansökan görs en kreditupplysning på dig via Bisnode. Fördelen med detta är att det är lättare att beviljas ett lån om du lånar hos ett företag som använder UC, dessutom påverkas inte din kreditvärdighet hos UC när upplysningen görs hos Bisnode.

Grundkrav

  • Du ska vara minst 20 år gammal
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor
  • Inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden
  • Ha ett svenskt bankkonto, telefonnummer och e-post

Everydayplus kostnader

Everydayplus må vara en flexibel kontokredit men när det kommer till kostnaderna finns det lite mer att önska. Lånet har en ränta på 39 procent vilket är i paritet med de allra dyraste högkostnadskrediterna. Dessutom tillkommer både startavgift, administrationsavgifter och uttagsavgifter om du väljer att ta ut pengar. Sammantaget riskerar kontokrediten att bli ganska dyr.

Fördelen är dock att du bara betalar för den del av krediten du använder vilket gör det lättare att hålla nere kostnaderna.

Om Everydayplus

Ränta: 39%

Startavgift: 395 kr

Aviavgift: 39 kr

Lägsta lånebelopp: 1 000 kr

Högsta lånebelopp: 25 000 kr

Min-/Max låneperiod:

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm. ok: Nej

Utan UC: Ja (Bisnode)

BankID / Instantor: Ja

Everydayplus utbetalningstider

Utbetalningstiderna hos Everydayplus är bra om än inte 100-procentiga. Har du konto hos Nordea kan du räkna med att få tillgång till pengarna inom 15 minuter. Men om du däremot har ditt bankkonto hos en annan bank får du räkna med något längre utbetalningstider. Begär du ett uttag innan kl 13:30 överförs pengarna innan kl 18:00. Om du däremot begär uttag efter 13:30 får du vänta till nästkommande bankdag.

För de allra flesta är detta inget problem men i jämförelse med de snabbaste kontokrediterna finns det mer att önska. Flera konkurrenter har nämligen direktutbetalning.

Everydayplus kundtjänst

Något Everydayplus lyckats mycket bra med är sin kundtjänst. Det finns otroligt många kontaktvägar att använda sig av och man håller öppet under både vardagar och helger. Du kan välja mellan att ringa, skicka e-post, chatta eller kontakta Everydayplus via Instagram eller Facebook.

Dessutom finns en frågor och svar-sida på hemsidan där du kan få svar på mer generella frågor du som kund kan tänkas ha. Bättre än så kan det knappast bli.

Kundtjänst

Tel 08 225 115

Mån-Fre 08:00-19:00

Lör-Sön 10:00-14:00

kundservice@everydayplus.se

Adress

OPR Finance AB

Kungsbroplan 1

112 27 Stockholm

Org nr: 556707-7044

Omdöme om Everydayplus

I det stora hela är Everydayplus en flexibel kontokredit där du själv bara betalar för den del av krediten du använder. Dessutom har du en flexibel återbetalningstid som du kan anpassa efter vad som passar dig. Att man även har en omfattande och bra kundtjänst är positivt ifall du skulle stöta på några bekymmer. De generösa öppettiderna gör även att du kan kontakta kundtjänsten när det passar dig.

En annan positiv sak med Everydayplus som är värd att nämna är att man inte använder sig av UC. Det gör det möjligt för ännu fler att beviljas ett lån utan att deras kreditvärdighet hos UC påverkas.

På den lite sämre sidan hittar vi Everydayplus kostnader. Räntan är hög, visserligen inte högre än hos många av konkurrenterna. Men utöver räntan tillkommer en rad övriga avgifter som höjer totalkostnaden för lånet. Däribland startavgift, administrationsavgifter och uttagsavgifter. Sammantaget riskerar lånet alltså att bli väldigt dyrt. Den flexibla återbetalningen gör det dock möjligt att hålla nere dina månadskostnader till nivåer du känner dig bekväm med.

Vanliga frågor om Everydayplus

Hur gör jag ett uttag?

Du kan göra ett uttag genom att logga in på Everydyplus Online eller genom att skicka ett sms med hur stort uttag du vill göra. T.ex. UTTAG 1000 till 0765 196 255. Minsta uttagsbeloppet för nya kunder är 1 000 kronor.

Kan jag höja kreditgränsen hos Everydayplus?

Ja, det är möjligt att höja kreditgränsen, men först efter 6 månader. Innan du beviljas en högre kreditgräns måste Everydayplus göra en ny bedömning av din kreditvärdighet.

Hur mycket måste jag betala på min skuld?

Om du väljer att delbetala din skuld måste du betala 4 procent av din kapitalskuld eller minst 200 kronor, utöver det tillkommer även ränta och övriga avgifter.

Räkneexempel lån:

Låna 10 000 kr på 1 år med räntan 39% och effektiv ränta på 71,32%. Månadskostnad blir då 1 059 kr/mån. Totalt belopp att betala 13 099 kr.

Everyday+ Kredit 25.000 kr

9.2

Ansökan

10.0/10

Svarstid ansökan

10.0/10

Signering

10.0/10

Pengar på kontot

7.0/10

Support

9.0/10

Lån +

  • Snabb utbetalning
  • Utnyttjas vid behov
  • Bank ID

Lån -

  • Hög åldersgräns 20 år
  • Tillkommer flera övriga kostnader