Enklare » SNABBLÅN | LÅNA PENGAR UTAN UC | Ansök 500-150.000 kr

Enklare

Låneexempel: 50 000 kr i 3 år. Nom. ränta 7,95%. Eff. ränta 8,25%. Kostnad 1 565 kr/mån. Totalt 56 364 kr.

Ansök

Vill du ansöka om ett lån hos Enklare gör du det direkt på Enklares hemsida. Du fyller i din ansökan och signerar den med Bank-ID, det tar högst en minut. I ansökan fyller du i hur mycket pengar du vill låna, till vilken återbetalningstid och vad du vill använda pengarna till. I nästa steg fyller du i övrig information om dig själv innan du skickar in ansökan.

Enklare kommer därefter kontakta sina samarbetspartners och återkomma med deras erbjudanden. Hur lång tid det tar variera mellan de olika långivarna, men vanligtvis inte mer än 24 timmar. De första erbjudandena brukar trilla in inom några minuter.

Grundkrav

  • Du ska vara minst 20 år
  • Ha en månadsinkomst om minst 10 000 kronor
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Inte ha några skulder hos Kronofogden

Enklares kostnader

Enklare tar själva inte ut någon kostnad för sin tjänst. Räntan och övriga avgifter tas i stället ut av den långivare du väljer att teckna ditt lån hos. Men eftersom Enklare är en låneförmedlare får du ta del av flera erbjudanden från olika aktörer så du kan jämföra kostnaderna åt och välja det lån som är billigast för dig.

Ser vi till det räntespann Enklare presenterar på sin hemsida finns det goda möjligheter till ett relativt billigt lån. En del långivare tar dessutom inte ut några övriga avgifter vilket gör det lättare att hålla nere totalkostnaden. Då alla lånen är utan säkerhet kan du även förtidslösa ditt lån om du skulle vilja det. På så vis frångår du din ursprungliga betalningsplan och slipper betala extra räntekostnader.

Om Enklare

Ränta: 2,95%-39%

Startavgift: 0 kr

Aviavgift: 0 kr

Lägsta lånebelopp: 5 000 kr

Högsta lånebelopp: 600 000 kr

Min-/Max låneperiod: 1 – 15 år

Åldersgräns: 20 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm. ok: Ja

Utan UC: Nej

BankID / Instantor: Ja

Enklares utbetalningstider

Precis som att Enklare inte kan påverka kostnaderna kan man inte heller påverka utbetalningstiden. De flesta av Enklares långivare betalar dock ut pengarna inom 1-3 bankdagar, vilket är standard bland dessa typer av aktörer. Exakta utbetalningstider hittar du på din långivares hemsida.

Enklares kundtjänst

Vid behov kan det vara bra att känna till att Enklare har en mycket bra och omfattande kundtjänst. Man håller öppet från tidig morgon till sen kväll på vardagar, däremot har kundtjänsten stängt på helger.

Det finns en rad olika kontaktvägar att välja mellan när du vill kontakta Enklare. Det går alldeles utmärkt att både mejla och ringa kundtjänsten, dessutom finns en omfattande frågor och svar-sida på hemsidan där mängder av frågor besvaras. Har du en mer generell fråga om lånen hittar du med stor säkerhet ditt svar där.

Kundtjänst

Tel 0770 33 07 77

Mån-Fre 09:00-21:00

Lör-Sön Stängt

kontakt@enklare.se

Adress

Enklare Ekonomi Sverige AB

Skeppargatan 26

114 52 Stockholm

Org nr: 556975-4814

Omdöme om Enklare

I det stora hela är Enklare en mycket bra låneförmedlare vars tjänst är enkel att ta del av. Hemsidan är användarvänlig och det går smidigt att skicka in sin ansökan. Man samarbetar dessutom med aktörer som gör det möjligt att hålla nere totalkostnaden för sitt lån. Det finns helt klart långivare som är dyrare. Att Enklare dessutom har en kundtjänst med så pass långa öppettider gör det enkelt att få svar på sina eventuella frågor och funderingar. Det är något som brukar uppskattas av kunderna.

Alla dessa saker är mycket bra men det som framför allt sticker ut med Enklare är det stora utbudet av samarbetspartners. Det gör det möjligt att göra en gedigen jämförelse och verkligen hitta det lån som är billigast för dig.

Vad gäller nackdelar finns det inte särskilt många att tala om. Om vi verkligen ska nämna något skulle det möjligtvis vara att kundtjänsten inte håller öppet under helger. För de allra flesta är det dock inget större problem.

Vanliga frågor om Enklare

Kan jag låna med en medsökande hos Enklare?

Ja, det är möjligt att ansöka om ett lån med en medlåntagare hos Enklare. Det förbättrar dina chanser att beviljas ett lån och till bättre villkor.

Kan jag samla mina lån?

Ja, du kan samla dina dyra lån och krediter via Enklare. På så vis kan du få ned dina räntekostnader och spara pengar.

Kan min ränta ändras?

Ja, privatlånen hos Enklare har rörlig ränta och kan ändras efter den rådande marknadsräntan.

Räkneexempel lån:

Låna 20 000 kr på 1 år med räntan 5,95% och effektiv ränta på 6,11%. Månadskostnad blir då 1 721 kr/mån. Totalt belopp att betala 20 650 kr.

0.00
9.3

Ansökan

10.0/10

Svarstid ansökan

8.5/10

Signering

10.0/10

Pengar på kontot

9.0/10

Support

9.0/10

Lån +

  • Enkel ansökan
  • Godkänner betalningsanmärkning
  • Bra kundtjänst