Dessa lån beviljar flest - Uppdaterad lista!

Dessa lån beviljar flest – Uppdaterad lista

Försöker du hitta vilka lån som beviljar flest? Lånakuten har listor från flera år tillbaka!

Eftersom Lånakuten har funnits på lånemarknaden i så många årså har vi bra koll på vilka som ger flest beviljade snabblån. Ja,vi var faktiskt till och med först i Sverige med att jämföra lån 🙂 Några långivare återkommer år på år, som till exempel Bank Norwegian och Klicklån.

Hur utformas listan med bästa lån?

När vi gör listorna med vilka lån som beviljar flest så kollar vi helt enkelt bara på statistiken. Hur många har ansökt ett lån och hur många har gett avslag eller beviljat lån? Ett lån kan få olika många besökare beroende på vilken låneprodukt de erbjuder, om det är ett lån utan uc, snabblån eller större lån. Snabblån är mest populärt och är de lån som klickas och besökt mest. Borde det då rimligen inte också vara det bästa lånet? Men så är inte fallet. Om du är en aktiv lånesökande för små lån, så vet du själv att det finns långivare, som trots att man tycker att man uppfyller alla krav, nekar lån.

Att man blir nekad lån kan ha många orsaker. Beroende på vilken lånetyp det handlar om så kan avslaget bero på olika saker. Ansöker du ett snabblån och får avslag så har kanske en betalningsanmärkning. Eller kanske flera? Det finns snabblån som beviljar lån med betalningsanmärkning, men alla gör inte det.

Blir du inte beviljad lån hos någon bank som lånar ut större belopp och tar uc? Då är mest troligt har du många kreditförfrågningar registrerade i ditt namn. Detta uppkommer då man ansöker om flera lån under en kort tid och är negativt ut kreditsynpunkt.

Men listorna hos oss baseras som sagt på hur många lån som beviljas och de lån som beviljar flest hamnar i toppen.

Den uppdaterade listan hittar du här: Flest beviljade snabblån