Comboloan » SNABBLÅN | LÅNA PENGAR UTAN UC | Ansök 500-150.000 kr

Comboloan

Låneexempel: 50 000 kr i 5 år. Nom. ränta 6,5%. Eff. ränta 6,7%. Kostnad 1 104 kr/mån. Totalt 58 260 kr.

Ansök om lån hos Comboloan

Comboloan grundades så sent som år 2000 och är därmed en av Sveriges allra första låneförmedlare. Hjärtat i företaget kommer alltid vara bolån med med tiden har produktutbudet utvecklats och idag erbjuder man bland annat även privatlån.

Bolaget är godkända av Finansinspektionen och har därmed rätt att erbjuda kreditgivning för privatpersoner. Det medför även att du som låntagare kan känna dig trygg och säker när du ansöker om ett lån via Comboloans hemsida.

Till skillnad från många andra aktörer ser Comboloan alltid till hela din ekonomiska situation när du lånar pengar. Det medför att även du med en betalningsanmärkning kan beviljas lån, även om det ofta innebär något högre räntekostnader. Du som inte har någon anmärkning har dock fortsatt mycket goda möjligheter att beviljas en låg ränta. Det räntespann Comboloan använder sig av är nämligen likvärdigt med många konkurrenter.

Det som är så bra med att låna pengar via Comboloan är att man bara tar en kreditupplysning på dig även om du får ta del av erbjudanden från flera banker. Det gör det möjligt för dig att bibehålla en god kreditvärdighet när du tecknar ett lån. Upplysningarna görs alltid av UC.

Sedan starten har Comboloan hjälpt tusentals personer att hitta ett billigare lån.

Om Comboloan

Ränta: 2,95%-26,08%

Startavgift: –

Lägsta lånebelopp: 10 000 kr

Högsta lånebelopp: 500 000 kr

Min-/Max låneperiod: 1 – 15 år

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm. ok: Ja

Utan UC: Nej

BankID / Instantor: Ja

Kundtjänst

Tel 070-34 27 690

info@comboloan.se

Kontaktformulär på sajten

Adress

Inga uppgifter

Org nr: 559040-7291

Låna mellan 10 000 – 500 000 kr via Comboloan

Comboloan är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta marknadens billigaste lån. Du ansöker enkelt om ett lån från 10 000 kr – 500 000 kr direkt på hemsidan. Det tar inte mer än några minuter att göra. Därefter kontaktar Comboloan sina samarbetspartners och återkommer med deras låneerbjudanden. Därefter är det bara ta ställning till lånen och välja det bästa och billigaste för dig. Exakt hur lång tid det tar innan du får ta emot dina erbjudanden kan variera mellan olika aktörer. De allra första återkopplar dock vanligtvis inom bara några minuter.

Är Comboloan rätt för dig?

  • Godkänner betalningsanmärkning
  • Endast en UC
  • Snabba svar från långivarna

Kostnadsfritt att låna pengar via Comboloan

För dig som låntagare är det helt kostnadsfritt att använda Comboloans tjänst. Comboloan tjänar i stället pengar genom att ta ut provision av långivaren för de lån man förmedlar. Du betalar bara för lånet du väljer att teckna, men hur mycket det är varierar mellan olika aktörer. Det beror även på hur din ekonomiska förmåga ser ut. Comboloan ger dig åtminstone möjligheten att jämföra flera erbjudanden åt och välja det billigaste.

Men för att överhuvudtaget få teckna ett lån behöver du uppfylla de krav som långivarna ställer på dig. Comboloans samarbetspartners är inte särskilt tuffa i sina krav utan beviljar lån till en stor grupp människor. Det går exempelvis bra att låna pengar med betalningsanmärkning, under förutsättning att ekonomin tillåter det.

Grundkrav

  • Minst 18 år
  • Inkomst om minst 10 000 kr/månad
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden
  • Folkbokförd i Sverige sedan minst 1 år tillbaka

Bra låneförmedlare men svårnavigerad hemsida

Den tjänst Comboloan tillhandahåller är mycket bra för dig som låntagare eftersom det ger dig en möjlighet att jämföra flera erbjudanden på ett och samma ställe. Samtidigt behöver du inte oroa dig för att få sämre kreditvärdighet eftersom Comboloan bara tar en kreditupplysning. Lånebeloppen är även mycket höga vilket gör det möjligt att locka till sig en bred kundgrupp.

Eftersom du får flera låneerbjudanden kan du även jämföra lånen med varandra för att hitta ett med en låg ränta. Bara några få räntepunkter kan göra stor skillnad på höga lånebelopp.

Men precis som det finns mycket bra att säga om Comboloan finns det även några mindre bra saker. Det handlar framför allt om hemsidan som är mycket svårnavigerad och saknar en hel del matnyttig information. Det finns exempelvis ingen information om kundtjänsten öppettider vilket kan göra det svårt att veta när det är möjligt att få kontakt med supporten. Det är även oklart hur lång tid det tar att få svar på sina ansökan och när lånen betalas ut. När det gäller hemsidan finns helt klart rum till förbättring. Det finns mycket att lära från konkurrenterna.

Vanliga frågor om Comboloan

Använder Comboloan UC i sina kreditprövningar?

Ja, Comboloan använder UC, men då man bara tar en upplysning behöver du inte oroa dig för att din kreditvärdighet ska försämras av kreditprövningen.

Kan jag lösa lånet i förtid?

Ja, om du vill frångå din ordinarie betalningsplan och lösa lånet i förtid går det oftast bra. Kontakta din långivare och hör dig för hur du ska gå tillväga.

Vad kan jag använda pengarna till?

Du kan använda ett lån från Comboloan till precis vad du vill. Eftersom det är ett lån utan säkerhet är det upp till dig att bestämma.

Räkneexempel lån:

Låna 250 000 kr upplagt på 10 år (120 delbetalningar) med exempelräntan 6,55% (effektiv ränta på 6,70%). Totalt belopp att betala 341 400 kr, vilket motsvarar 2 845 kr/mån.

0.00
7.7

Ansökan

8.5/10

Svarstid Ansökan

7.0/10

Signering

10.0/10

Pengar på kontot

7.0/10

Support

6.0/10

Lån +

  • Låna trots betalningsanmärkning
  • Bara en kreditupplysning

Lån -

  • Bristfällig hemsida