Cashbuddy snabblån beviljar många lån - Låna 5000-25.000 kr

Cashbuddy beviljar MÅNGA lån

Cashbuddy har gjort det igen! Toppat listan över Lånakutens flest ansökta lån. Sedan deras systerbolag Cash2you stängde ner, så är Cashbuddy mer populärt än någonsin och de beviljar många snabblån.

cashbuddy beviljar många lån

Lånevillkor

  • Belopp 5000 – 25.000 kr
  • Låna med betalningsanmärkningar
  • Återbetalningstid 1-5 år
  • Åldersgräns 20 år
  • Ränta 33,4%

Hos Cashbuddy kan man ansöka lån med E-legitimation och få pengarna snabbare. För att bli beviljad lån (5000-25.000 kr) ska ovan villkor uppfyllas.

Om man sköter betalningarna av sitt Cashbuddy-lån i minst 4 månader så finns det möjlighet att utöka lånet ända upp till 45.000 kr!

Snabblån hos Cashbuddy med skuldsaldo och betalningsanmärkningar

Cashbuddy är ett sådant där snabblån som är ganska lätt, men inte är för lätt för att få, förstår ni vad jag menar? Det är inte lätt av den anledning att man inte får ha skuldsaldo, för låg inkomst, för många kreditförfrågningar, osv. Men det ÄR däremot lätt eftersom att om man har en ”normal” inkomst men några betalningsanmärkningar så sätter det inte stopp för att få låna.

Om man däremot har låg eller ingen inkomst, med många kreditfrågningar hos UC och ett skuldsaldo hos Kronofogden, får man låna då? Självklart inte. Hur mycket man än googlar vidare och letar lån trots skuldsaldo så kommer det inte dyka upp. Det är ”bara” lån med betalningsanmärkningar som kan godkännas trots en f.d. trasig ekonomi.

Gör en budget och kalkyl över dina snabblån innan du tar ett till

Det kan lätt bli ”för mycket”, för många lån, ifall att man hamnat i den sitsen att man börjar leta fler och fler lån. Var det enkelt att bli beviljad lån hos en långivare som godkände betalningsanmärkningar? Då kan begäret att prova lyckan hos ytterligare en långivare bli för stor.

Gör en budget innan du går vidare! En kalkyl över de lån du har idag och hur stora amorteringar och räntekostnader du ligger omkring i dagsläget, innan du ansöker om ytterligare ett lån.