Cash2you och Cashbudy snabblån - Vad skiljer dem åt?

Cash2you och Cashbuddy lån

Cash2you och Cashbuddy snabblån är populära krediter hos Lånakuten. Vid första anblicken kanske lånen känns lika och det är inte konstigt eftersom båda dessa snabblån är från samma långivare.

Låna från både Cash2you och Cashbuddy snabblån

Ja det stämmer, att trots att Cash2you och Cashbuddy har samma ägare och har likadana villkor och ränta, så är det faktiskt möjligt att få låna hos båda om det skulle behövas då dessa behandlas som två olika produkter av två olika kontor.

Skillnaden mellan Cash2you och Cashbuddy´s låneprodukter

Skillnaden är typ ingen alls. Låneansökan till dessa snabblån går endast att göra via Internet, även om det finns en kundtjänst behjälplig att svara på frågor eller om du har problem med att fylla i ansökan. Här skiljer det dock sig lite då Cash2you och Cashbuddy har olika telefonnummer till Kundtjänst. Det ena kontoret ligger i Varberg och det andra i Stockholm.

Cash2you LånakutenHos Cash2you kan du låna med betalningsanmärkningar, lånebelopp 3.00-25.000 kr, ränta max 33,4%, återbetalningstid upp till 5 år. Åldersgräns 20 år.

Cashbuddy Lånakuten

Hos Cashbuddy kan du låna med betalningsanmärkningar, lånebelopp 3.000-25.000 kr, ränta max 33,4,% och återbetalningstid upp till 5 år. Åldersgräns 20 år.

Ingen skillnad för varesig lånebelopp, ränta eller återbetalningstid alltså.

Snabblån som beviljar många

Både Cash2you och Cashbuddy handlägger och beviljar många lån varje dag vilket godkännandet att lån med betalningsanmärkning säkert har stor del i.

Lånakuten rekommenderar inte att man ansöker lån hos flera långivare, men om man behöver låna ett större belopp och inte uppfyller kriterierna för lån hos vanliga privatlån, så tycker vi naturligtvis att man ska använda sig av pålitliga långivare som har hållit på ett tag och är erkänt seriösa.

Vi anser att båda Cashbuddy och Cash2you uppfyller dessa krav och att du kan känna dig trygg vid ansökan om snabblån hos dessa. Vi har betygsatt båda lån med betyget 9,5/10.