Cash2you höjer lånebeloppet. Snabblån upp till 25.000 kr

Cash2you höjer lånebeloppet

Höja upp ditt lån? Cash2you höjer lånebeloppet

Lånakutens mest populära snabblån Cash2you höjer lånebeloppet till 25.000 kr. Har du redan ett lån på lägre belopp går det bra att utöka lånet upp till 25.000 kr. Det gör du genom att ansöka om ett nytt lån och ange det belopp du vill utöka till. Ex. Har du redan ett lån på 15.000 kronor och vill låna upp till 25.000 så anger du det totala lånebeloppet 25.000 kr i ansökan, och inte 10.000 kr som är höjningsbeloppet.

Cash2you dominerar lånetoppen månad efter månad. Inget annat lån är lika populärt och konstigt är väl inte det, då betalningsanmärkning inte är ett hinder för att låna, samt att räntan är lägre än många andra snabblån på marknaden. Gamla utmätningsförsök är heller inget hinder för att bli beviljad lån, men några krav har Cash2you naturligtvis.

  • Du måste ha fyllt 20 år
  • Vara svensk medborgare och ha svensk folkbokföringsadress
  • Ha någon form av inkomst, a-kassa eller pension (Belopp ej angivet)

Vid ansökan om snabblån hos Cash2you kommer besked direkt på skärmen. Ibland krävs det en manuell hantering, till exempel om inkomsten skiljer sig mycket från kreditupplysningen eller om man har många betalningsanmärkningar. Isåfall får man vänta på besked tills någon av Cash2you´s handläggare har kollat på ansökan. De arbetar mellan kl. 8-17 under vardagarna.

Ett avslag på låneansökan kan bero på många olika saker. Det vanligaste är skuldsaldo hos Kronofogden. Då måste man först betala av dessa och är sedan välkommen att återkomma med en ansökan efter 3 månader. Om avslaget beror på låg inkomst går det bra att ansöka på nytt när man kan uppvisa en högre inkomst.

Har du redan ett lån på maxbeloppet 25.000 kr hos Cash2you så går det bra att ansöka om ytterligare 25.000 kr hos deras systerbolag Cashbuddy. Samma ägare men 2 olika lån.