Söker du snabblån som godkänner betalningsanmärkning?

Låna med betalningsanmärkningar

När banken sätter stopp för lån med betalningsanmärkning

Lån som godkänner betalningsanmärkning.

Lånakuten har testat Cash2you och Cashbuddy vilka är långivare som godkänner lån med betalningsanmärkning. Du som läser detta är antingen en lånsökande som blivit intresserad av inlägget och lånen och kanske har betalningsanmärkning och söker ett lån. Eller så är du motståndare emot långivare som lånar ut pengar till skuldsatta och tycker att det är hemskt att dessa får verka på marknaden.

Betalningsanmärkning behöver inte betyda att man är skuldsatt

Först vill vi säga att bara för att man har en betalningsanmärkning, så betyder det inte att man är skuldsatt. Anmärkningen kan har uppstått av olika anledningar, kanske glömska eller sjukdom. Eller så var den ett resultat av medvetet slarv, men för länge sedan. Som bekant så ligger en betalningsanmärkning kvar i 3 år och det kan mycket möjligt vara så att man under årens lopp har lyckats skaffa sig en bra ekonomi men lever med denna anmärkning till last tills den avregistreras.

Ska inte  den som har en betalningsanmärkning, men numera god ekonomi t.e.x få köpa ett hus? Vanliga bankerna säger oftast nej, du får bo kvar i din lägenhet som straff, i 3 år tills anmärkningen försvunnit. Det är naturligtvis upp till var och en att själv avgöra vad som är bäst för sin ekonomi när man ansöker om ett lån. När man sedan har skickat ansökan är det upp till långivaren att ta ställning till om du har råd och resurser att klara av att återbetala lånet. Som vi skrev om i tidigare inlägg så har ett låneföretag nyligen ålagts med utlåningsförbud, då de inte noggrant kollade upp den lånesökandes återbetalningsförmåga.

Cash2you och Cashbuddy är godända av Finansinspektionen. Den förstnämda tar inte UC och lånar ut 20.000 kr, den andra tar UC och lånar ut 25.000 kr. Fler tester av lån med betalningsanmärkning här

Läs omdömet och sätt ditt eget betyg, oavsett om du tycker att det bra eller dåligt.

Ha en bra dag!

Micke @ Lånakuten