Bästa snabblån 2019 - januari till mars

Bästa snabblån 2019

Ja, vad menas egentligen med bästa snabblån? Är det lån som har lägst ränta eller beviljar flesta ansökningar? Det är upp till var och en att avgöra.

Nedan är iallafall de lån som har beviljat flest ansökningar sedan årets start. Vi förutspådde att snabblånets tid inte var förbi, även om reglerna med räntetak kom under fjolåret. Vi hade rätt.

Flest beviljade snabblån januari-mars 2019

Klicklån flest beviljade snabblån 2019På förstaplatsen har vi Klicklån. Klicklån är inte ett lån utan UC men ett väldigt populärt snabblån. Ägarna är Thorn, vilka även har flera andra likande lån.

Hos Klicklån kan du låna 10.000-40.000 kr och pengarna sätts in på kontot samma dag. Den fasta årliga räntan ligger just nu på 9,84% och du väljer själv återbetalningstid från 12 till 72 månader.

 

Ferratum flest beviljade snabblån 2019På andra platsen för flest beviljade snabblån 2019 placeras Ferratum. För dig som inte känner till snabblån så kan vi berätta att Ferratum är det lån som funnit längst av alla. Ferratum har lånat ut pengar i över 13 år(!).

Ferratum är ett lån utan UC. Du kan låna 1000-35.000 kr och fungerar som en kontokredit. Du betalar tillbaka minst 4% av det lånade beloppet varje månad, under minst 4 månader och som mest 48 månader.

Dessa är starkt överrepresenterade bland de flest beviljade lånen just nu. Ett lån utan UC och ett ”vanligt” snabblån.