Bank Norwegian - ett av Lånakutens mest ansökta lån

Bank Norwegian – Populärt samlingslån

Du kan låna pengar hos Bank Norwegian till att betala bort andra lån, såsom t.e.x snabblån. Detta görs via ett så kallat samlingslån.

Bank Norwegian är ett populärt samlingslån

Hör du till skaran som har lånat lite för mycket pengar på sistone? Som har fått beviljat flera snabblån och sitter med flera låneavbetalningar till skyhög ränta? Du är inte ensam.

Bank Norwegian är en långivare med flera produkter. Dels så har de sparkontot och kreditkort och dels privatlån. Det många kanske inte vet är att hos Bank Norwegian kan du låna pengar till att betala borta andra lån, via ett samlingslån. Då kan du betala av dyra krediter och annat såsom t.e.x snabblån.

Samlingslån

Bank Norwegian är inte ensamma om att erbjuda så kallade samlingslån. Det finns otaliga långivare som gärna hjälper dig att bli av med dina skulder, genom att dra på dig en ny skuld. Lendo, Freedom Finance, m.fl. Och visst kan det låta dumt. att låna pengar för att betala borta andra pengar man lånat.

Ideen är dock inte så dum som det verkar. Snabblån, Kreditkort, mm. har höga räntor vilka snabbt skjuter iväg i räntekostnader. Här kommer samligslånen och främst nu Bank Norwegian in.

Bank Norwegian är ett av Lånakutens mest ansöka lån oavsett om du vill lösa andra lån eller helt enkelt ansöka om ett nytt lån.

Du får inte redan ha fått betalningsanmärkningar vid ansökningstillfället. Så är Kronofogden och lurar runt knuten, då gäller det att snabba på. Det får heller inte finnas ett skuldsaldo hos Kronofogden, vilket har blivit fastställt via utslag. Om du har fått hem en delgvning om en skuld att betala, innebär detta inte att du har varken skuldsaldo eller betalningsanmärkning. Detta betyder dock att du måste skynda dig att hitta en lösning innan betalningsförläggandet omvandlas till en betalningsanmärkning.

Vänta inte för länge med att reda ut dina ekonomiska problem, utan ta tag i problemet innan det gått för långt. Det värsta som kan hända är att du får ett avslag. Men då har du iallafall försökt…

Läs mer om Bank Norwegian