Axo finans – Lån upp till 500.000 kronor – Lös dina snabblån!

Låna 5000-600.000 kr

Axo finans är en tjänst som fungerar som låneförmedlare. Det betyder att du inte behöver skicka en låneansökan till flera banker men ändå kan få erbjudanden från flera banker.

ANSÖK LÅN

Axo finans - Lån upp till 500.000 kronor - Lös dina snabblån!

Låneexempel: 70.000 kr/15 år/Eff. ränta 6,54%/Återbetala 108326 kr

Info Axo Finans

Axo finans startade i Norge år 2008 och är idag en av de största låneförmedlarna. Sedan starten i Sverige år 2012 har de vuxit stort och samarbetar i dagsläget med 13 banker. Axo finans har erhållit tillstånd från Finansinspektionen att bedriva utlåningsverksamhet.

Låneprodukter

Som låneförmedlaren sköter Axo Finans hela låneprocessen, från ansökan till förmedling och utbetalning av lånet. Fördelen med att låna pengar hos en låneförmedlare är att du kan få flera erbjudanden att välja bland, samt att det bara tas en kreditupplysning trots att flera banker ser din ansökan. Sedan så sparar du in tid på att slippa fylla i många formulär. Letar du ett lån för att samla ihop och lösa snabblån så är Axo en av de tjänster som passar perfekt för ändamålet. De banker som låneförmedlaren samarbetar med erbjuder dig att  låna pengar utan säkerhet i form av privatlån och samlingslån.

Samlingslån

Samlingslån innebär att du får chansen att samla ihop dina nuvarande dyra krediter, snabblån, kreditkort och avbetalningar till ett större lån med lägre ränta. På så sätt får du en bättre överblick över din ekonomi och pengar över till annat. Med endast en kredit eller lån på din UC ökar du din kreditvärdighet hos bankerna. Vem vet, det kanske blir dags att köpa hus snart? Då gäller det att inte ha en stor samling lån, vilket kan sätta stopp för ett lånelöfte.

Villkor

Lånet signeras elektroniskt. För att kunna bli beviljad ett lån utan säkerhet av Axo finans krävs:

 • 24 år
 • Inget skuldsaldo
 • Ej betalningsanmärkningar
 • Inkomst
 • Svensk eller Norsk medborgare
  (Norska: Axo Finans forbrukslån)
 • Bank ID
 • Ränta från 2,95% (Max 24&)

Handläggningstid & Utbetalningstid

Lånet handläggs så snart du har godkänt någon av de offerter som trillar in de närmsta 24 timmarna.

Kundtjänst

Måndag till Fredag – 8.30 – 16
Helger – Stängt

Tel: 0771 323400
Mail: kundservice@axofinans.se

Recension – Så går ansökan till

Lånakuten valde inför recensionen, blancolån. Det vill säg ett lån utan säkerhet.
Blancolån finns hos Axo finans att välja i lånebelopp (5000-600.000 kr) och återbetalningstid upp till 15 år. Du klickar i ifall du vill lösa befintliga lån samt om ni är en eller två personer som ansökan gäller. Sena  anger du mobilnummer och mailadress och gå vidare. Det kostar absolut ingenting att skicka ansökan och du får svar från den första banken inom några minuter.

Inom 24 timmar beräknas samtliga banker ha gett besked och det är dags för dig att välja lån. Självfallet behöver du inte invänta alla långivare, utan kan när som helst välja ett erbjudande för underskrift och utbetalning.

Den låga räntan, tillgängligheten och höga lånebeloppet gör att vi ger Axo Finans – Väl godkänt!

Axo finans

600000
Axo finans
8.3

Ansökan

10.0/10

Svarstid Ansökan

7.0/10

Signering

10.0/10

Pengar på kontot

6.5/10

Support

8.0/10

Lån +

 • Hög beviljandegrad

Lån -

 • Ej lån med betalningsanmärkning