AXO FINANS

Låna pengar upp till 500.000 kr

Axo finans erbjuder dig att låna pengar upp till en halv miljon kronor. Lånakuten testar om långivaren håller måttet!

ANSÖK LÅN

Axo finans är en tjänst som fungerar som låneförmedlare. Det betyder att du inte behöver skicka en låneansökan till flera banker men ändå kan få erbjudanden att välja på.

Axo finans - låna pengar genom låneförmedlare

Låneförmedlaren sköter hela processen, från ansökan till förmedling och utbetalning av lånet. Fördelen med att låna pengar hos en låneförmedlare är att du kan få flera erbjudanden att välja bland, samt att det bara tas en kreditupplysning trots att flera banker ser din ansökan. Sedan så går sparar du in tid på att slippa fylla i många formulär. Letar du ett lån för att samla ihop och lösa snabblån så är Axo en av de tjänster som passar perfekt för ändamålet.

Lånakuten har testat att låna pengar hos Axo Finans, vilket var förvånansvärt enkelt. Börja med att välja vilket typ av lån du är i behov av.

Axo finans erbjuder följande låntjänster

  • Blancolån
  • Renoveringslån
  • Båtlån
  • Annuitetslån

Vi valde i det här fallet blancolån. Blancolån finns i lånebelopp (5000-500.000 kr) och återbetalningstid upp till 15 år. Sedan klickar du i ifall du vill lösa befintliga lån samt om ni är en eller två personer som ansökan gäller. Ange mobilnummer och mailadress och gå vidare. Det kostar absolut ingenting att skicka ansökan och du får svar från den första banken inom några minuter. Inom 24 timmar beräknas samtliga banker ha gett besked och det är dags för dig att välja lån. Självfallet behöver du inte invänta alla långivare, utan kan när som helst välja ett erbjudande för underskrift och utbetalning. Den låga räntan, tillgängligheten och häda lånebeloppet gör att vi ger Axo Finans högt betyg, väl godkänt lån!

Låneexempel: 70.000 kr/15 år/Eff. ränta 6,54%/Återbetala 108326 kr

Lånakuten ger Axo Finans omdöme: VG – Väl godkänt

Öppettider: Vardagar: 8.30-16, Helger: Stängt