ALLA LÅN i Sverige! Låna snabblån & lån utan UC! Flera lån utan UC!

Alla lån

Snabblån & Privatlån
500-600.000 kr

Nedan en sammanställning av alla lån och krediter i alfabetisk ordning. Du kan låna pengar mellan 500-600.000 kr. Flest beviljade lån hos Lånakuten är markerade med stjärna.
Snabblån, Privatlån, och Lån utan UC.

10.000 – 200.000 kr
Anmärkning.se - Lånakuten
Lån info
5.000-600.000 kr
Advisa Lånakuten
Lån info
5.000-600.000 kr
Arcadia finans
Lån info
5.000-600.000 kr
Aros Finans
Lån info  
5.000-400.000 kr
Avida
Lån info
 
5.000-600.000 kr
Axo finans Lånakuten
Lån info
5.000-600.000 kr
Bank Norwegian löser snabblån
Lån info
5.000-30.000 kr
Brixo snabblån. Ett av alla lån hos Lånakuten. Om du lånar 15.000 kr upplagt på en återbetalningstid om 3 år, då blir den Effektiva ränta 49%. Lånet kommer att kosta en månadsavbetaning på 726:-/månad. När snabblånet är till fullo återbetalt, då har du betalat totalt 26,136 kronor
Lån info
Låneexempel och information om Brocc: Du kan låna 10.000 - 350.000 kr utan säkerhet. Låt säga att du blir beviljad ett privatlån hos Brocc på 163.750. Du har valt att återbetala lånebeloppet på 5 år. Den effektiva räntan på detta lån blir 5,76 % och månadskostnad 1090 kronor per månad. När lånet är slutbetalt har du totalt betalat 130,779 kronor
Lån info
Bynk samlingslån
Lån info
Representativt låneexempel: Låna pengar av Cashbuddy till en summa av 25.000 kr. Om du väljer en återbetalningstid på 60 månader/5 år så blir den effektiva räntan 33,4 % och kostnaden att betala per månad: 796 kronor. Efter lånetidens slut har du inklusive ränta och avgift totalt återbetalat 47,760 kronor. Cashbuddy godkänner lån med betalningsanmärkning och tar UC.
Lån info
Cash republic snabblån
Lån info
Collector lån
Lån info
Compricer lån
Lån info
Consector - Låna pengar via Lånakuten Credigo snabblån Ränteexempel: Credway - Låna 10 000 kronor i 60 månader/5 år. Effektiv ränta 33,18 %. Delbetalning 500 kronor per mån.
Representativt låneexempel: Daypay lån 10 000 kronor upplagt på 3 månader ger effektiv ränta 384 % och kostnad 4125 kronor per månad. Totalt återbetalningsbelopp 12 250 kr Direkto Lånakuten
Lån info
Easycredit
Eurolimit privatlån Euroloan snabblån Everyday plus
Expresskredit Extrakredit Ferratum snabblån Lånakuten
Flexkontot lån med betalningsanmärkning - Lånakuten Flexlimit Freedom Finance
Frogtail snabblån Lånakuten Goodcash Klicklån
Komplett bank Kredit365 Kreditkontot snabblån
Kundfinans Lånbutiken leasy snabblån
Lendo lån Loanstep snabblån Marginalen Bank
Marginalen VISA Meddelandelån snabblån Merax
Moank Mobillån Modus Finans
Monetti MONEYGO Myloan
Nanoflex snabblån Nanokredit snabblån Nordiclån
Opr lån lånakuten Paymark Finans ansökan Låna pengar av Primal Capital
Risicum Sambla låneförmedlare Sevenday lån
Slantar snabblån Smspengar lån utan UC Snabbfinans
spargo finans snabblån Svea lån Säkerfinans
Thorn lån Tryggkredit Untie lånakuten snabblån
Viaconto Vivus snabblån
Lån info
Zmarta lån med betalningsanmärkning - Lånakuten
Lån info

Lånakuten har samlat alla lån

Här finner du en sammanställning av alla 69 långivare som Lånakuten har testat och recenserat. Vi visar bara de lån och krediter som är aktiva och aktuella just nu. Håll musen över bilden för mer information och klicka för att gå till långivare, läsa mer och/eller ansöka om lån.

Representativt prisexempel: Låna 65 000 kr i 60 månader till en effektiv ränta om 15,88%. Kostnad att betala per månad blir 1531 kr. Då hela lånet är slutbetalt har du betalat totalt 91 866 kr (Bank Norwegian)

Alla lån inom Snabblån – Privatlån – Kreditkort

Beroende på vilket ändamål du tänker använda de lånade pengarna till, så kan du låna pengar på flera olika sätt. Antingen kan du ansöka om ett snabblån. Snabblån tar oftast inte UC, de kräver lägre deklarerad inkomst och lånet återbetalas tillbaka inom kortare tid än privatlån. Snabblån kräver aldig säkerhet eller borgensåtagande. (Det går heller inte att lämna säkerhet för lånet, ifall att du inte blir beviljad lån)

Väljer du däremot att låna pengar via privatlån, så krävs att du har en deklarerad inkomst av normalgraden (olika inkomstkrav beroende på långivare och storleken på lånebeloppet) UC-upplysning tas för att få en grundlig översikt av din ekonomiska förmåga, samt att återbetalningstiden för privatlån är längre. Räntan är i flesta fall även lägre än för snabblån.

Kontokredit och Kreditkort

Sedan har vi slutligen kreditkort eller kontokredit. Principen är densamma för kreditkort och kontokredit, med skillnaden att med ett kreditkort kan du ta ut och betala med din kontokredit på plats i butiken. En kontokredit utan kort måste du överföra till ditt egna bankkonto för att kunna nyttja.

  • Kreditkort och kontokredit är i princip samma sak
  • Snabblån är dyrare än privatlån med har mindre krav
  • Privatlån har lägre ränta med ställer större krav och tar UC

De långivare Lånakuten har sammanställt ovan är alla lån som vi har testat och gett omdöme med hänsyn till hemsidans utseende, ansökningsprocess, beviljandegrad, lånebeloppens storlek och utbud av låneprodukter, räntor ansökningskrav.

Alla lån beviljar inte lån med betalningsanmärkning

Alla lån beviljar inte lån med betalningsanmärkning, men många gör det. Om du är villig att betala lite extra. Den långivare som kan ge dig med betalningsanmärkning ett lån, kräver ofta lite mer i andra avseenden. Det kan vara högre inkomstkrav, eller att ta tar ut en högre ränta och större avgifter. Om ett lån ser till din framtida betalningsförmåga hellre än din ekonomiska historia, så kan du ta för givet att den långivaren är lite dyrare än andra lån. Oavsett om du har betalningsanmärkningar eller inte.

Snabblån övergår till årslån

De små lån som vi länge kallat snabblån och från början hette smslån, är i en övergångsfas till att blir Årslån. Anledningen till detta är den nya lag som regeringen har röstat fram i ett försök att stoppa snabblån på svenska marknaden. Skillnaden för dig som lånesökande blir i stort sett att du får lånet upplagt på en längre tid och att de långivare som tidigare tagit ut en skyhög ränta kommer att bli tvungen att sänka den. Många av de tidigare så kallade snabblån som redan finns, kommer dock trots de nya reglerna att kunna stå kvar oförändrade.