Advisa » SNABBLÅN | LÅNA PENGAR UTAN UC | Ansök 500-150.000 kr

Advisa

Låna 5 000 – 600 000 kr

Låneexempel: 100 000 kr i 108 månader (9 år). Nominell ränta. 5,64% Effektiv ränta 5,79%. Månadskostnad blir då 1 183 kr/mån. Totalt belopp att betala blir 127 764 kr.

Ansök om lån hos Advisa

När du ansöker om ett lån via Advisa gör du det direkt på startsidan. Där fyller du önskat lånebelopp och återbetalningstid så får du veta en ungefärlig månadskostnad för lånet. Därefter klickar du dig vidare och fyller i övrig information som efterfrågas av dig innan du skickar in din ansökan. Totalt sett tar det inte mer än ett par minuter att ansöka om lånet.

När du skickat in din låneansökan kommer Advisa kontakta sina samarbetspartners som får återkomma med ett erbjudande till dig. De första låneerbjudandena trillar vanligtvis in redan efter ett par minuter och inom ett dygn har samtliga långivare som kan erbjuda dig ett lån återkommit med sina erbjudanden.

Grundkrav

  • Vara minst 18 år
  • Årsinkomst på minst 120 000 kronor
  • Inga skulder hos Kronofogden
  • Folkbokförd i Sverige

Advisas kostnader

Advisa tar själva inte ut några kostnader för sin tjänst. Det enda du betalar för är själva lånet och då är det till långivaren du betalar. Hur mycket det kostar varierar mellan olika långivare. Räntan sätts ofta individuellt baserat på din kreditvärdighet och utöver det kan det även tillkomma andra kostnader i form av uppläggningsavgift och aviavgifter. Hur höga dessa är varierar även det mellan olika aktörer, det finns dock några samarbetspartners till Advisa som inte tar ut några sådana kostnader överhuvudtaget.

För att hålla nere kostnaderna när du lånar via Advisa är det viktigt att du jämför utbudet åt ordentligt.

Om Advisa

Ränta: 2,95%-26,05%

Startavgift: 0 kr

Aviavgift: 0 kr

Lägsta lånebelopp: 5 000 kr

Högsta lånebelopp: 600 000 kr

Min-/Max låneperiod: 12 – 240 mån

Åldersgräns: 18 år

Direktutbetalning: Nej

Betalningsanm. ok: Ja

Utan UC: Nej

BankID / Instantor: Ja

Advisas utbetalningstider

Precis som att kostnaderna varierar mellan olika långivare gör även utbetalningstiderna det. Vissa långivare är helt enkelt snabbare på att betala ut lånen än andra. Vanligtvis kan du dock räkna med att ha pengarna på ditt konto inom 3-5 bankdagar.

Innan du bestämmer dig för vilket lån du vill ha bör du läsa igenom villkoren för att se hur lång tid det tar innan du får dina pengar.

Advisas kundtjänst

Har du några frågor eller funderingar kring Advisas lån kan du alltid kontakta kundtjänsten. Supporten är mycket omfattande med långa öppettider och flera kontaktvägar att välja mellan. Det går bra att ringa, mejla och chatta med supporten under såväl vardgar som helger. Det gör det möjligt att kontakta Advisa när det passar dig som bäst. Faktum är att det är få andra aktörer på lånemarknaden som kan mäta sig med Advisas kundtjänst.

Utöver kundtjänsten finns även en frågor och svar-avdelning där mer generella frågor besvaras.

Kundtjänst

0770-17 50 50

Mån-Tor 09:00-20:30

Fre 09:00-17:00

Lör-Sön 14:00-18:00

kundtjänst@advisa.se

Chatt

Adress

Advisa AB

Regeringsgatan 54

111 56 Stockholm

Org nr: 556855-5428

Omdöme om Advisa

Överlag är Advisa en mycket bra låneförmedlare. Man samarbetar med hela 36 banker och långivare vilket ger dig ett stort utbud att välja mellan. De höga lånebeloppen gör även att man kan locka till sig många kunder, oavsett behov.

Det är svårt att säga allt för mycket om vare sig kostnader eller utbetalningstider eftersom dessa bestäms av respektive långivare. Det man däremot kan säga är att det är mycket bra att kunna använda en så pass bra tjänst som Advisa helt kostnadsfritt. Att Advisa dessutom bara tar en kreditupplysning gör att du aldrig behöver oroa dig över att antalet upplysningar ska försämra din kreditvärdighet.

Även kundtjänsten håller mycket hög klass med flera kontaktvägar och långa öppettider. Det är inte många konkurrenter som kan mäta sig med en sådan bra support.

Om det finns något att klaga på är det utbetalningstiden, den är klart längre än hos många andra konkurrenter. Detta kan dock inte Advisa påverka allt för mycket eftersom det är respektive långivare som betalar ut pengarna.

Vanliga frågor om Advisa

Kan jag lösa mitt lån i förtid?

Ja, när du lånar via Advisa kan du alltid lösa lånet i förtid om du skulle vilja göra det.

Är min ansökan bindande?

Nej, din ansökan är inte bindande. Är du inte nöjd med något av dina låneerbjudanden kan du alltid välja att tacka nej.

Kan jag ändra ansökt lånebelopp?

Ja, du kan justera det önskade beloppet i efterhand. En kreditupplysning är dock bara giltig i 5 dagar så se till att kontakta Advisa så fort som möjligt för att få hjälp att justera lånebeloppet.

Räkneexempel lån:

Låna 600 000 kr på 12 år (144 månader) med räntan 7,95% och effektiv ränta på 8,25%. Månadskostnad blir då 6 478 kr/mån. Totalt belopp att betala 932 872 kr.

0.00
9.2

Ansökan

10.0/10

Svarstid ansökan

8.0/10

Signering

10.0/10

Pengar på kontot

8.0/10

Support

10.0/10

Lån +

  • Enkel ansökan
  • Bara en kreditupplysning

Lån -

  • Lång utbetalningstid